Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium SKY-RM-BK-01

 Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium SKY-RM-BK-01
 Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium SKY-RM-BK-01  Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium SKY-RM-BK-01  Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium SKY-RM-BK-01
€ 29,95 € 19,95
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model SKY-RM-BK-01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

De Sky Planter van Boskke naar een ontwerp van Patrick Morris zet letterlijk de wereld op z’n kop.

Boskke wil een uitbundige groen omgeving bevorderen, zowel thuis als op kantoor, zonder dat dit ruimte kost. Het unieke watersysteem van de Sky planter geeft geleidelijk water af aan de plant en maakt zo ook in het interieur tuinieren mogelijk. Het innovatieve design bespaart ruimte, water, zuivert de lucht en is goed voor een gezonde leefomgeving! 

Deze Sky Planter outdoor serie is gemaakt van 100% gerecycled plastic en uitstekend geschikt voor het balkon, de patio of iedere kleine buitenruimte. Iedere Sky Planter is voorzien van de Slo-flo irrigatie technologie, een vlotter geeft het waterniveau aan en er worden standaard een plafondhaak, een plug en ophangkabels van 30 cm en 70 cm meegeleverd. Voor de handige stadstuinier is dit dè oplossing om de plafondtuin te starten!

 

Productdetails Boskke Sky Planter Hangende Bloempot:

Gebruik: binnen en buiten

Hoogte: 19 cm

Doorsnee: 14 cm

Gewicht: 510 gram

Materiaal: recycled polypropylene

De naam Boskke komt van oorsprong van een Oud-Engelse term 'bosky', wat 'klein bos' betekent. Boskke is een voortzetting van een familiebedrijf die sinds 1977 tuinpotten produceert. De ontwerpen zijn gemoderniseerd naar de wensen en behoeften van nu. De producten bestaan uit mooie en functionele plantenpotten en kruidenpotten zodat u thuis uw eigen "kleine bos" kunt creëren.

Het begon allemaal met de Sky Planter; een omgekeerde pot waarmee je planten vanaf je plafond kunt kweken. Inmiddels zijn er meerdere plantoplossingen toegevoegd aan de Boskke-familie, allemaal ontworpen om tuinieren gemakkelijk te maken en schoonheid toe te voegen aan alledaagse ruimtes.

Als het gaat om onze huizen, kantoren en steden, is het geloof van Boskke hoe groener, hoe beter. Daarom gebruikt Boskke voor al hun plantenbakken een innovatief slo-flo-irrigatiesysteem, waardoor de planten maximaal twee weken lang vocht krijgen. Zo is het voor iedereen eenvoudig om in ons drukke bestaan toch een groene oase in huis te creëeren en te behouden!