Tuinafscheiding

Ben je op zoek naar een tuinscherm, tuinschutting of tuinhek? Of wil je zelf een tuinafscheiding maken? Een tuinafscherming is niet alleen functioneel, tegen wind en geluid bijvoorbeeld, het is ook een verlenging van je woning. Breng het huiselijke van binnen ook naar buiten!

Tuinafscheiding

Een tuinschutting op zich is niks bijzonders, vaak maakt het je tuin wat hokkerig en ontneemt het je het enige uitzicht naar het "echte" buiten. Een tuinafscherming kan naast het noodzakelijke en functionele gedeelte uiteraard ook heel mooi zijn!

Belangrijk is dat een tuinafscheiding of tuinafscherming je ook een natuurlijke beleving geeft, het huiselijke wat je binnen in huis hebt gecreëert ook naar buiten willen brengen zodat je een verlengde van je woonkamer krijgt. Het ligt er gewoon helemaal aan wat voor soort tuinafscheiding je kiest, wat voor materiaal en hoe je het in je tuin plaatst.

Speel bijvoorbeeld met wat hoge tuinschermen, lamellenschermen of een lamellen schutting en een wat lager hekwerk, zodat je het contact met de buren en het "echte" buiten blijft houden. Of gebruik natuurlijke materialen zoals hout, wat heel goed opgaat naast het andere hout en groen in je tuin. Of wissel af met glas, zodat je een doorkijk creëert en hierdoor in contact blijft met het "buitenleven".