Buitenleven

Door ons leven binnen naar buiten te brengen, kunnen we van onze (achter)tuin een unieke plek maken waar jong en oud kunnen genieten van het buiten zijn, buiten eten, buiten spelen, buiten werken en buiten ontspannen.

Buitenleven

Het buitenleven wordt steeds belangrijker binnen het gezin. Na een hele week op kantoor gezeten te hebben, is het heerlijk om in het weekend te kunnen genieten van het buitenleven in je eigen tuin. Trendyard heeft de mogelijkheden om een stukje binnenleven naar buiten te brengen. Want van buiten worden we allemaal een stukje gelukkiger, blijer, energieker, vitaler, etc. 

Maak van je tuin een onthaastingsplek door het neerzetten van bijvoorbeeld een tuinberging met serre waar je zowel 's zomers als 's winters heerlijk achter het glas kan genieten en/of kan tuinieren. Een plek om je even helemaal terug te trekken, maar ook handig is als berging voor je tuingereedschap, tuinmeubelen en barbeque.

Wat je ook elke dag even naar buiten brengt zijn bijvoorbeeld je eigen kippen met heerlijke verse eieren. Kijk snel naar de verschillende, mooie verblijven die wij hier voor hebben. Het zijn echte eyecatchers voor in je tuin!

Als je jezelf echt even helemaal terug wilt trekken met een goed boek dan is het heerlijk om je eigen aangeklede, overdekte schuilplek te hebben. Trendyard heeft diverse daybeds, overdekt of niet overdekt, helemaal aan te kleden naar je eigen wensen en benodigdheden, je kan er bijna een geheel eigen mini-slaapkamer of relax ruimte van maken.