Woonaccessoires

Woonaccessoires voor elke interieurstijl zijn te bewonderen in de collecties van Broste Copenhagen, Skagerak en Kok Maison. De top 4 woonaccessoires zijn: verlichting, bloemen en planten, kleine meubels en woontextiel.

Woonaccessoires

Verlichting: Het is heel belangrijk dat er vanaf het begin een licht concept gecreëerd wordt, zodat er meteen een gevoel van comfort en een warme sfeer ontstaat. Bij Trendyard zijn er altijd nieuwe stijlvolle lampen te vinden, voor elke interieurstijl.

Bloemen en planten: Door de creatie van evenwicht en schoonheid zijn bloemen en planten een echte must in de woning. Het is zelfs bewezen dat planten stress verminderen – één blik op een plant verlaagt de hartslag al!

Kleine meubels: Vaak worden kleinere meubels zoals bijzettafels of poefs pas later in de woning gezet. Het is echter juist een goed idee om deze meubels vanaf het begin aan te schaffen voor een huiselijke en comfortabele sfeer.

Woontextiel: Weinig moeite zorgt hier voor veel comfort. Het duurt niet lang om een vloerkleed op de vloer te leggen, gordijnen op te hangen of kussentjes op de bank te leggen. Je zult al snel merken dat je je veel meer thuis voelt!