Tuinberging

Of je nu een tuinkast, tuinschuur, fietsenberging of openhaardhout opslag nodig hebt, alle grote opbergers voor buiten vind je hier! De tuinbergingen c.q. opbergkasten tuin zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, mooi te combineren met je bestaande tuinmeubels.

Tuinhuis Met Serre

Tuinhuis Met Serre

18001

€ 2.599,00
Fietsenberging Tuin

Fietsenberging Tuin

179054-15

€ 1.569,00
Haardhout Opslag Tuin

Haardhout Opslag Tuin

179053-15

€ 1.149,00
Haardhoutberging

Haardhoutberging

1790

vanaf € 449,00
Airco Ombouw Hout

Airco Ombouw Hout

16680-1

€ 119,00

Tuinberging

Een tuinberging is eigenlijk een onmisbaar item in iedere tuin of op elk terras. Want een opgeruimde tuin staat wel zo netjes! Daarvoor hebben wij een selectie tuinbergingen gemaakt die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Zo kan je denken aan een tuinkast of tuinschuur voor het opbergen van je tuingereedschap, tuinkussens, tuinmeubelen en wat buitenspeelgoed.

De openhaard opslag is perfect voor het opslaan van grote hoeveelheden openhaard hout. Zo heb je tijdens de koude wintermaanden altijd haardhout beschikbaar om het binnen zo aangenaam mogelijk te hebben. 

Een fietsenberging is wel zo gemakkelijk om snel je fiets droog te kunnen zetten en houden. Een fietsberging kan zowel in de voor- als de achtertuin geplaatst worden en is niet alleen decoratief maar ook erg functioneel. Je zou eventueel ook de afvalcontainers eronder kunnen plaatsen. 

En wat dacht je van een tuinkast in combinatie met een kleine tuinserre, waar je in de koude wintermaanden heerlijk kan genieten van de zon achter het glas? Een perfect combi zou ik zeggen!