Tuinaccessoires

Alles voor het ideale buitenleven vind je hier! Of je nu een klein balkon of een royale tuin hebt, van elke buitenruimte valt iets bijzonders te maken. Van buitenlamp tot plantenbak, vuurkorf, zonwering, hangstoel tot het water geven van je planten en bloemen. Er valt genoeg te kiezen en te mixen en matchen!

Tuinaccessoires

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de juiste tuinaccessoires voor het ideale buitenleven vind je hier!

Trendyard is dé specialist op het gebied van buitenverlichting, ook wel tuinverlichting. Niet alleen om sfeer aan te brengen bij de voordeur of entree buiten of in je achtertuin, het is ook voor een stukje veiligheid. Van de industriële wandlamp tot een stoere landelijke buitenlamp, Led tuinspot, stallamp, bulleye buitenlamp, up down buitenverlichting, grondspot of hanglamp voor onder de veranda. Er is naar eigen keus te mixen en te matchen. Ook de materialen waar de buitenlampen van gemaakt zijn, zijn divers, zoals verzinkt staal, beton en aluminium. En ook voor een tuinfeestje of barbecue hebben we de juiste feestverlichting of partyverlichting. 

Om je tuin verder sfeer te geven en aan te kleden hebben we uiteraard ook diverse plantenbakken of bloembakken. De zinken plantenbak, houten plantenbak of fiberclay plantenbak. Met of zonder wielen, klimrek of trellisscherm of tuinbankje. Sommige plantenbakken zijn ook perfect in te richten als kruidentuintje. We hebben zelfs een serie modulaire plantenbakken, hierbij kan je zelf een plantenbak maken.

Voor nog meer sfeer hebben de categorie tuinvuur. Van een grote vuurschaal, vuurschaal van cortenstaal tot een vuurkorf rond, hier vindt je de sfeermakers of terrasverwarmer op basis van écht vuur!

Als zonbescherming hebben we de schaduwdoeken en harmonicadoeken, in meerdere maten en kleuren te bestellen. Geen hinderlijke parasolvoet meer, hang gewoon een schaduwdoek op als zonwering. UV bestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Om helemaal tot rust te komen na een drukke werkdag hebben we de verschillende schommels, voor binnen en buiten. Van kinderschommel tot hangstoelschommel en zelfs een hangmatschommel. Voor elk gezinslid z'n eigen schommel!

Dan blijft er nog over de deurmatten van staal, met of zonder schoonloopmat, om zo je huis binnen zo schoon mogelijk te houden. En de verschillende gieters die je zowel voor binnen als buiten kan gebruiken, voor het bewateren van je planten en bloemen.