Plantenbakken | Hout & zink

Hout, zink of fiberclay, vierkant of rond? Een mooie plantenbak met kleurrijke bloemen is onmisbaar in je tuin of op het terras. Het maakt niet uit hoe groot je tuin, balkon of terras ook is, bloemen en planten brengen sfeer en vrolijkheid. Bloembakken van hout, zink en fiberclay zijn tijdloos en kunnen binnen elke tuinstijl gecombineerd worden.

Plantenbakken | Hout & zink

Bloemen en planten brengen je tuin, terras en balkon tot leven, ze brengen sfeer en vrolijkheid in elk jaargetijde. Een mooie plantenbak of bloempot is hierbij onmisbaar. Hout, zink en fiberclay zijn dé materialen van nu, tijdloos en trendy. Alle  materiaalsoorten kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met diverse bloemen en planten zoals de klassieke buxus, de populaire hortensia, de mediterrane lavendel, maar ook de eigentijdse bloembollen in een houten plantenbak creeëren al veel vrolijkheid.

Denk bijvoorbeeld aan een houten bloembak bij de entree van je huis, een mooie plantenschaal op je tuintafel of maak een groepje van verschillende bloempotten bij elkaar. Je tuin, terras of balkon verandert in een handomdraai in een groen paradijs of een kleurrijke bloemenzee.