Plantenbakken

Hout, zink of fiberclay, modulair en stapelbaar? Een mooie plantenbak met kleurrijke bloemen is onmisbaar in je tuin of op het terras. Het maakt niet uit hoe groot je tuin, balkon of terras ook is, bloemen en planten brengen sfeer en vrolijkheid. En met deze diverse bloembakken kan je zelfs je eigen moestuin beginnen.

Plantenbakken

Bloemen en planten brengen je tuin, terras en balkon tot leven, ze brengen sfeer en vrolijkheid in elk jaargetijde. Een mooie plantenbak of bloempot is hierbij onmisbaar. Hout, zink en fiberclay zijn dé materialen van nu, tijdloos en trendy. Daarnaast zijn er ook modulaire en stapelbare plantenbakken, helemaal af te stemmen en in elkaar te zetten naar eigen wens en naar eigen buitenruimte. Je kan de plantenbakken verhogen en/of verlengen. De standaard plantenbakken zijn alleen opstapelbaar. Wil je de plantenbak qua lengte en breedte zelf bepalen? Dan bestel je losse onderdelen die je zelf gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Voor ieder wat wils!

Alle materiaalsoorten kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met diverse bloemen en planten zoals de klassieke buxus, de populaire hortensia, de mediterrane lavendel, maar ook de eigentijdse bloembollen in een houten plantenbak creeëren al veel vrolijkheid. 

Denk bijvoorbeeld aan een houten bloembak bij de entree van je huis, een mooie plantenschaal op je tuintafel of maak een groepje van verschillende bloempotten bij elkaar. Altijd al een eigen moestuin en/of kruidentuin willen beginnen? Of heb je een mooie, natuurlijke tuin afscherming nodig? Bekijk dan de modulaire en stapelbare plantenbakken.

Je zal zien, je tuin, terras of balkon verandert in een handomdraai in een groen paradijs of een kleurrijke bloemenzee.