Deurmatten

Een mat bij de voordeur nodigt uit om naar binnen te gaan! Daarnaast staat een design deurmat gewoon mooi en geeft een meerwaarde aan je entree. Deze deurmatten op maat zijn duurzaam, gemaakt van verzinkt staal en gerecycled rubber. Ben je op zoek naar alleen een deurmat rooster of ook een schoonloopmat op maat? Deze deurmatten voor buiten zijn geheel naar eigen wens te bestellen.

Deurmat Voor Buiten "Cubic" Staal

Deurmat Voor Buiten "Cubic" Staal

17995-1

€ 119,00
Rooster Deurmat "Cubic"

Rooster Deurmat "Cubic"

17911-1

€ 119,00
Deurmat Buiten "Cubic" Staal

Deurmat Buiten "Cubic" Staal

17999-1

€ 109,00
Deurmat Metaal "Cubic"

Deurmat Metaal "Cubic"

17991-1

€ 89,00
Metalen Deumat "Cubic"

Metalen Deumat "Cubic"

17987-1

€ 89,00
Deurmat Rooster "Cubic" Metaal

Deurmat Rooster "Cubic" Metaal

17998-1

€ 75,00

Deurmatten

Met zo'n duurzame deurmat bij de voordeur voelen je gasten zich altijd welkom! 

Zand, modder, bladeren, nattigheid, je loopt het gemakkelijk naar binnen. Met een deurmat voorkom je dat een hoop vuil buiten blijft en een design deurmat maakt je entree ook direct gezellig en uitnodigend waardoor je gasten zich direct welkom voelen.

Uiteraard zijn er verschillende type deurmatten. Wij hebben diverse deurmatten voor buiten met als basis een stalen frame. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een deurmat rooster, het stalen rooster schraapt het hardnekkig vuil van je schoenen en laarzen en is daarnaast duurzaam en slijtvast.

Een deurmat met rubberen rand of een deurmat rooster in combinatie met een kokosmat zwart. De kokosmat zorgt voor een harde bostelwerking waardoor zand en vuil gemakkelijk van je schoenen afgeborsteld wordt. Een rooster deurmat in combinatie met een kunststof mat, droogloopmat of schoonloopmat. Het stalen rooster van de deurmat zorgt voor een schraap-effect en de droogloopmat of schoonloopmat zwart neemt het water van je schoenen of laarzen gemakkelijk op.