Deurmatten

Verwelkom je gasten in stijl met deze mooie, duurzame deurmatten voor buiten. De deurmatten van staal zijn er in verschillende uitvoeringen, met of zonder mat.

Deurmatten

Met zo'n stijlvolle deurmat voor de deur kan je je gasten wel ontvangen! 

Zand, modder, bladeren, nattigheid, je loopt het allemaal gemakkelijk naar binnen. Met een goede deurmat voorkom je al dat een hoop vuil buiten blijft en een deurmat maakt je entree ook direct gezellig en uitnodigend waardoor je gasten zich direct welkom voelen.

Uiteraard zijn er verschillende type deurmatten. Wij hebben diverse uitvoeringen met als basis een stalen frame. Je kan kiezen voor een geheel stalen deurmat, deze mat schraapt het hardnekkig vuil van je schoenen en laarzen en is daarnaast duurzaam en slijtvast.

Een stalen deurmat in combinatie met een kokosmat, kokos zorgt voor een harde bostelwerking waardoor zand en vuil gemakkelijk van je schoenen afgeborsteld wordt. Een stalen deurmat in combinatie met een kunststofmat of droogloopmat, de stalen deurmat zorgt voor een schraap-effect en de droogloopmat neemt het water van je schoenen of laarzen gemakkelijk op.