Hoekbank Links "Ocean" Magnet 31000135

Hoekbank Links "Ocean" Magnet 31000135
Hoekbank Links "Ocean" Magnet 31000135
€ 1.749,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 31000135
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 18-25 werkdagen

De modulaire hoekbank Ocean in de kleur Magnet of antraciet grijs is een flexibele bank gebaseerd op een eenvoudig ontwerp gedefinieerd door strakke lijnen en een klassieke uitstraling, maar toch vol karakter. De bank of het bankstel is geïnspireerd op de fascinerende oceaan, zijn onvoorspelbaarheid en diepgaande invloed op de menselijke geest. De modulaire bank is bekleed met een mix van stof: hoogwaardig fluweel op de armleuning en de rugleuning en een geborstelde stof met een natuurlijk pooleffect op het zitgedeelte. Deze stof is waterafstotend en heeft een hoge duurzaamheid met maximaal 100.000 Martindale. De combinatie van deze sterke en contrasterende stoffen zorgen voor een unieke look zonder afbreuk te doen aan het comfort. 

De module bank of module hoekbank Ocean is nieuw binnen de collectie van Broste Copenhagen en is ontworpen met de wens om een ​​flexibele bank te creëren die in elke woonkamer past, ongeacht de grootte. De modulaire loungebank Ocean bestaat uit drie soorten modules of modulaire zitelementen, die allemaal op zichzelf kunnen staan ​​of naar eigen wens kunnen worden gecombineerd.

Zo is er deze hoekbank links Ocean. Samen met het hoekelement rechts bijvoorbeeld, creëer je al snel een heerlijke zitplek. Je kan ook de beide hoekbanken naast elkaar zetten, hiermee krijg je één mooie, lange bank. En heb je plek voor de complete hoekbank, dan kan je deze hoekbank combineren met het centrale hoekelement of hoekmodule + de hoekbank rechts. Het goede van deze modulaire bank is dat je de zitelementen of zitmodules ten allen tijden uit elkaar kan halen en neer kan zetten waardoor je weer een geheel andere look krijgt! 

 

Productdetails Hoekbank Links Ocean Magnet:

Materiaal: stof - 100% polyester / zitting - CME-schuim / frame - massief dennenhout / poten - zwart beukenhout

Kleur: magnet (antraciet)

Lengte: 191 cm

Breedte: 88 cm

Hoogte: 74 cm

Zithoogte: 44 cm

Zitdiepte: 58 cm

Bijzonderheden: de zitting is 100.000 Martindale, de armleuning en rugleuning is 45.000 Martindale voor intensief woongebruik + werk B2B. Het voordeel van polyester als meubelstof is dat deze beter vlekbestendig is en minder snel verkleurt bij zonlicht.