Tijdelijk uitverkocht
Haardstel Met Houtbak Stanton Zwart LHBL01
Haardstel Met Houtbak Stanton Zwart LHBL01 Haardstel Met Houtbak Stanton Zwart LHBL01 Haardstel Met Houtbak Stanton Zwart LHBL01

Haardstel Met Houtbak Stanton Zwart LHBL01

€ 109,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Dit haardstel met houtbak Stanton is alles wat een open haard of houtkachel nodig heeft in één compacte set! Het open haard gereedschap of de open haard accessoires, de haardtang, pook, stoffer en asschep, helpen je bij het voorbereiden, onderhouden van het vuur en het opschonen van de open haard of houtkachel daarna. De daaraan vastzittende houtbak voor binnen of de haardhout opslag zorgt er tegelijk voor dat je vers hout bij de hand hebt om het vuur nieuw leven in te blazen. Zo kan je blijven genieten van de warmte en gezelligheid binnen en het voorkomt dat je steeds de kou in moet om nieuw haardhout te halen!

Het haardstel of de haardset 4 delig zwart is daarnaast super stijlvol en tijdloos. Een mooie open haard set die ook zeker gezien mag worden!

Productdetails Haardstel met Houtbak Stanton:

  • Materiaal: gepoedercoat staal 
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 43 cm
  • Breedte/ Diepte: 30 cm
  • Hoogte: 63.5 cm
  • Haardset bestaande uit: haardtang, pook, stoffer, asschep en een opslagbak voor openhaardhout. 

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis. Het haardstel met houtbak is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.