Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Klein SBWO02

€ 249,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze houten opbergkist voor buiten of houten kist met deksel "Aldsworth" is een kleine opbergbox voor in de tuin. De houten kist buiten of opbergkist tuin is gemaakt van FSC sparrenhout en heeft een stevige zinken deksel. Door het gebruik van deze materialen is de houten opbergkist met deksel beschermd tegen de weersinvloeden. 

De houten tuinkist is op vele manieren te gebruiken, van het opbergen van laarzen en schoenen bij de voordeur zodat deze droog blijven, tot het opslaan van klein tuingereedschap, een zak potgrond en bloem- en plantenpotten. Ook het buitenspeelgoed van de kinderen heeft een plekje nodig. Deze opbergkist is ook perfect voor het opruimen en opbergen van speelgoed! En wat dacht je van kleinere tuinkussens zoals bistrokussens en sierkussens welke zomers gebruikt worden op je bistoset, loungeset en/of tuinset. Deze houten opbergkist klein is een veelzijdige aanvulling in uw tuin én ook een fantastisch alternatief voor extra opbergruimte in bijvoorbeeld uw tuinhuisje, blokhut of garage.

De opbergkist of kussenkist buiten hout is eventueel ook binnen te gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van boeken en/of tijdschriften en staat zelfs als houten opbergbox geweldig in de kinderkamer.

Om de levensduur van de houten opbergkist tuin of kussenbox hout te verlengen, raden we je aan de kist op een beschutte en overdekte plek neer te zetten en het hout jaarlijks te behandelen. De kleine opbergkist is ook verkrijgbaar als grote opbergkist. De nieuwe serie heet opbergkist Moreton, in antraciet grijs/ zwart gebeitst.

Productdetails Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Klein:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en de scharnierende deksel is gemaakt van verzinkt plaatstaal.
  • Kleur: naturel
  • Hoogte: 50 cm
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte/diepte: 45 cm
  • Binnenmaat: H32 cm x L67 cm x D27 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Bij buitengebruik van de opbergkist adviseren wij het volgende: Zet de opbergkist in een beschutte/ overdekte ruimte. Berg je tuinkussens in de herfst/ winter binnen op. En wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om zo ook de levensduur te verlengen.