Tijdelijk uitverkocht
Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot SBWO01
Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot SBWO01 Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot SBWO01 Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot SBWO01 Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot SBWO01

Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot SBWO01

€ 349,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Deze houten opbergkist voor buiten of houten kist met deksel Aldsworth is een grote kussenbox of kussenkist voor in de tuin. De kussenbox hout of opbergkist tuin is gemaakt van FSC sparrenhout en heeft een stevige zinken deksel. Door het gebruik van deze materialen is de houten opbergkist met deksel buiten beschermd tegen de weersinvloeden. 

De opbergkist tuin hout of houten kist buiten is op vele manieren te gebruiken, van het opbergen van laarzen en schoenen bij de voordeur zodat deze droog blijven, tot het opslaan van tuingereedschap of tuinkussens. Deze opbergkist tuinkussens is een veelzijdige aanvulling in uw tuin én ook een fantastisch alternatief voor extra opbergruimte in bijvoorbeeld uw tuinhuisje, blokhut of garage.

De kussenkist buiten hout of kussenkist buiten is eventueel ook binnen te gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van boeken en/of tijdschriften en staat zelfs geweldig in de kinderkamer als houten opbergkist voor speelgoed. 

Om de levensduur van de houten opbergkist tuin te verlengen, raden we je aan om de kist op een beschutte en overdekte plek neer te zetten en het hout jaarlijks te behandelen. De grote opbergkist is ook verkrijgbaar als kleine opbergkist. De nieuwe serie heet opbergkist Moreton, in antraciet grijs/ zwart gebeitst.

Productdetails Houten Opbergkist Buiten Aldsworth Groot:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en de scharnierende deksel is gemaakt van verzinkt plaatstaal.
  • Kleur: naturel
  • Hoogte: 65 cm
  • Lengte: 104 cm
  • Breedte/diepte: 60 cm
  • Binnenmaat: H43,5 cm x L90 cm x D46 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Bij buitengebruik van de opbergkist adviseren wij het volgende: Zet de opbergkist in een beschutte/ overdekte ruimte. Berg je tuinkussens in de herfst/ winter binnen op. En wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om zo ook de levensduur te verlengen.