PRE-ORDER
Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Fitness 179081-15
Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Fitness 179081-15 Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Fitness 179081-15

Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Fitness 179081-15

€ 1.349,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: 14-05-2024

Maak uw bestelling compleet

Omschrijving

Een unieke buitenruimte voor in je tuin of op je terras is deze moderne pergola hout met waslijnen en fitness. Want met deze zwarte houten pergola heb je een ruime plek om je was te drogen met daarnaast ruimte om te sporten of fitnessen. Aangezien beide dingen deel zijn van het dagelijkse leven is het mooi om deze te combineren zodat het hele gezin er gebruik van kan maken en het belangrijkste, je kan het doen in het bijzijn van elkaar!

Op de waslijn of drooglijn kan je per wasbeurt aardig wat schone was kwijt. En wat is er fijner om je was heerlijk buiten te laten drogen? Dit is tevens goed voor het milieu en voor je portemonnee! 

Aan de ene kant van je waslijn kan je een kleurrijke bloemenwand creëeren door middel van het gaaspaneel.

En aan de andere kant heb je je eigen buiten fitness of outdoor fitnesstoestel. Dus zeg dat abonnement bij de sportschool maar op en creëer je eigen sport in eigen tuin!

De pergola hout, waslijnpalen of het wasrek en het outdoor fitnesstoestel worden als één bouwpakket geleverd en deze dient nog verder afgemonteerd te worden.

Productdetails Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Fitness:

 • Materiaal: drukgeïmpregneerd Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70% NTR gelabeld klasse A, het Cubic beslag is van thermisch verzinkt staal en zwart gepoedercoat.
 • Kleur: zwarte grondlaag op waterbasis, dichtstbijzijnde RAL 9005 (dient afgebeitst te worden).
 • Breedte/diepte: 108 cm
 • Hoogte: 208 cm
 • Lengte: 369 cm
 • Paaldikte: 9 x 9 cm gelamineerd verlijmde palen uit 2 stukken hout om in de grond te zetten. De paal is aan elkaar gelijmd met 2 stukken hout, dit om scheuren en draaien te verminderen en om sterkte en vormstabiliteit te garanderen. De palen trekken minder snel krom en er is minder kans op scheurvorming. Gelamineerd verlijmde palen zijn sterker dan massief gezaagde palen. 
 • Droogrek: binnenmaat 252 cm, waslijn/drooglijn in zwart UV beschermd polyester Ø 4 mm x 20 meter, inclusief draadspanners.
 • Fitness: 4 stuks thermisch verzinkt stalen buizen 90 cm x 3/4 duims, maximale belasting per stalen buis 150 Kg incl. schroeven en inbussleutel.
 • Cubic beslag: 4 stuks 20 x 20 x 20 cm en 2 stuks 30,5 x 20 x 20 cm inclusief schroeven.
 • Gaaspanelen: 1 stuk 90 x 180 cm x 0,5 mm, maaswijdte 10 x 10 cm thermisch verzinkt en gepoedercoat zwart staal, inclusief gaaspaneelklemmen.
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen. Voor zwarte tuinbeits bekijk artikelnummer 19816-15.