Opvouwbaar Droogrek Van Hout TYFR01

€ 69,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Omschrijving

De was drogen in huis op dit uitvouwbaar droogrek van hout, handig en mooi! Door het klassieke ontwerp en de natuurlijke uitstraling door het gebruik van hout past dit mooie wasdroogrek binnen elk interieur. Je kan het wasrek als een harmonica in- en uitvouwen. Dit praktische droogrek is daardoor bij uitstek geschikt voor kleine ruimtes in huis. Het houten wasrek voor binnen heeft twee hoogte-instellingen. Het inklapbare wasrek is niet alleen handig als droogrek voor de algemene was, het is ook goed te gebruiken als wasrek voor je theedoeken en handdoeken.

Als het droogrek vol uit staat heeft deze een hoogte van 151 cm. Ingevouwen is het wasrek 16 cm hoog en dus gemakkelijk op te bergen. Het ontwerp van het wasrek maakt dat je was snel en efficiënt droogt ongeacht het weer buiten. Uiteraard helpt het neerzetten van het houten droogrek op een zonnige plek in huis altijd mee!

Het opvouwbaar droogrek van hout is geproduceerd in Europa en is onderdeel van een serie droogrekken allemaal gemaakt van beukenhout. Bekijk naast dit opvouwbaar droogrek ook eens het ZigZag droogrek en het wanddroogrek inklapbaar hout en staal.

Productdetails Opvouwbaar Droogrek Van Hout:

  • Materiaal: Beuken (onbehandeld)
  • Kleur: Naturel
  • Afmetingen algemeen: Hoogte 16/151 cm x Breedte 61 cm x Diepte 50 cm
  • Kenmerk: dit product is met de hand gemaakt, een kleine oneffenheid kan soms voorkomen. Dit is dan zo opgelost door er even met een schuurpapiertje langs te gaan.

Bijzonderheden: Alleen voor gebruik binnenshuis. Het rek is niet behandeld. Om vlekvorming of schimmels door vocht op het hout tegen te gaan, kunt u het droogrek behandelen met olie, bijvoorbeeld RMC Oil Plus 2C. Deze specifieke olie is waterbestendig, kleurt en beschermt het hout al na één laag en is aan te schaffen bij een bouwmarkt.