Tijdelijk uitverkocht
Grote Vierkante Plantenbak Buiten Hout PIPE16
Grote Vierkante Plantenbak Buiten Hout PIPE16

Grote Vierkante Plantenbak Buiten Hout PIPE16

€ 269,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD ONBEKEND
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Deze grote vierkante plantenbak buiten is erg mooi om als grote vierkante bloembak te gebruiken voor allerlei, vrolijk, gekleurde bloeiers. Je eigen bloementuin, wat wil je nog meer! Doordat de plantenbak opstapelbaar is kan je veel kanten uit. Verhoog de bak en zet 'm vol met mooie hortensia's bijvoorbeeld. Of behoudt de plantenbak zoals deze is en maak er een uitgebreide moestuin c.q. kruidentuin van. Meerdere plantenbakken naast elkaar, met verschillende hoogtes, is ook leuk en geeft een speels effect in je tuin of op je terras.

Verschillende combinaties zijn mogelijk uiteraard. Je kan ook meerdere, vormen plantenbakken gebruiken waardoor je meer afwisseling creëert. Denk hierbij aan deze grote vierkante plantenbak voor je groenten en kruiden in combinatie met een rechthoekige plantenbak voor alle gekleurde bloeiers. De plantenbakken zijn ook allemaal verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Naast het opstapelbare effect is er door middel van het plaatsen van een houten plank tussen twee plantenbakken in, een zitplek c.q. tuinbank te creëren. Hoe leuk?

Productdetails Grote Vierkante Plantenbak Buiten Hout:

  • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70% druk geïmpregneerd en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: onbehandeld
  • Lengte: 140 cm
  • Breedte/diepte: 140 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Gronddoek: Fibertex-geotextiel
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.