Haardhout Rek Buiten Cross Zwart TYCS01

€ 349,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levering via bezorgkalender

Omschrijving

Dit stijlvolle haardhout rek of houtopslag voor buiten is niet alleen functioneel, het brengt een saaie buitenmuur in je tuin of op je terras tot leven! De combinatie van het zwart gebeitste hout met het zinken dak geeft de haardhout opslag een moderne look met een landelijk touch. De vier gelijke vakken kunnen zowel voor grote blokken openhaardhout gebruikt worden als voor het opslaan van aanmaakhout bijvoorbeeld. Door er verschillende soorten en maten houtblokken in op te bergen, krijgt het haardhout rek of de haardhout opslag een speels karakter. Dus steek die open haard of houtkachel maar aan!

Om de levensduur van het openhaardhout rek of openhaardhout opslag te verlengen, raden we aan het rek op een beschutte plek neer te zetten. Daarnaast is het ook zeker aan te raden het hout jaarlijks te behandelen. En een bijkomend voordeel is dat de openhaardhoutberging eventueel ook binnen kan worden geplaatst!

Productdetails Haardhout Rek Buiten Cross Zwart:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en het blad is van gegalvaniseerd staal.
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 91 cm
  • Lengte: 110 cm
  • Breedte/diepte: 40 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Het haardhout rek wordt gemonteerd aangeleverd. Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden het haardhout rek buiten op een beschutte plek neer te zetten.