De Was

Niemand vind het leuk, op den duur moet het toch gebeuren, de was! Met de juiste hulpmiddelen kom je een heel eind. Van rotan wasmand tot zigzag droogrek, Trendyard heeft een mooie selectie gemaakt waardoor het weer leuk wordt de was te doen.

Droogrek Uittrekbaar Krijtwit

Droogrek Uittrekbaar Krijtwit

CDCH02

€ 169,00
Handdoekenrek Hangend Plafond

Handdoekenrek Hangend Plafond

CHCD01

€ 98,00
Tijdelijk uitverkocht
Opvouwbaar Droogrek Van Hout

Opvouwbaar Droogrek Van Hout

CHBE01

€ 59,00
Zigzag Droogrek Hout

Zigzag Droogrek Hout

ZIDR01

€ 69,00
Rotan Wasmand Set Van 2 Stuks

Rotan Wasmand Set Van 2 Stuks

BARA21

€ 139,00

De Was

Tijd voor de was! Dan is het wel zo gemakkelijk en fijn als je de juiste hulpmiddelen hebt om de was zo goed mogelijk te kunnen doen.  

Een ruime rotan wasmand is erg handig, hierdoor blijft het toch enigszins opgeruimd, ook al zit de wasmand vol met kleding die gewassen moet worden. Een wasrek of droogrek is uiteraard de volgende must-have. Wij kijken niet alleen naar de functionaliteit van een wasrek maar ook naar het feit dat een mooi wasrek ook een echte eyecatcher kan zijn in de wasruimte of waskamer.  

Heb je niet veel ruimte voor bijvoorbeeld een zigzag droogrek ? Wij hebben ook een opvouwbaar droogrek of een houten droogrek wat uittrekbaar is. Deze droogrekken voor aan de wand zijn functioneel voor als je de was wilt drogen en je kan ze opvouwen of intrekken als ze niet gebruikt worden zodat ze ook geen extra plek innemen in je huis. 

Het handdoekenrek hangend is ook perfect voor kleinere ruimtes. Het handdoekenrek is van hout en hangt met touw aan de muur. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen is het handdoekenrek een mooi item voor in je badkamer of wasruimte.