Handdoekenladder Hout Southbourne TWBE02

€ 139,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Een mooie, natuurlijke aanvulling op je badkamer is deze handdoekenladder hout Southbourne. Het handdoekenrek is  perfect voor het organiseren en opruimen van handdoeken en/of badlakens van het hele gezin. Het handdoekrek is vervaardigt uit onbehandeld beukenhout en door de natuurlijke tinten van het hout past de ladder gemakkelijk in veel verschillende ruimtes en woonstijlen. Want ook op de slaapkamer is het handdoekenrek leuk om bijvoorbeeld als kledingrek te gebruiken. 

De handdoekenladder is volledig geassembleerd en wordt geleverd met 2 polyester strips voor aan de achterkant van de ladder, zodat deze gemakkelijk aan een muur kan worden bevestigd. Het beukenhout is onbehandeld en kan naar wens geverfd of gebeitst worden.

Productdetails Handdoekenladder Hout Southbourne:

  • Materiaal: onbehandeld beukenhout
  • Afmetingen: hoogte 170 cm x lengte 50 cm x breedte/diepte 4 cm

Bijzonderheden: De handdoekenladder is alleen voor gebruik binnenshuis. De handdoekenladder wordt volledig geassembleerd geleverd. De handdoekenladder niet binnen een meter van een warmtebron plaatsen. Bij gebruik in de badkamer is het aan te raden, om vlekvorming door vocht op het hout tegen te gaan, het handdoekenrek te behandelen met olie, bijvoorbeeld RMC Oil Plus 2C. Deze specifieke olie kleurt en beschermt het hout al na één laag en is aan te schaffen bij een bouwmarkt. 

 

Meer van dit merk