Opvouwbaar Droogrek Van Hout CHBE01

€ 69,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Je schone was heerlijk laten drogen op dit royale uitvouwbare droogrek van hout. Het wasrek of ook wel handdoekenrek  heeft een klassiek ontwerp en een natuurlijke uitstraling. Het droogrek heeft twee hoogte-instellingen zodat deze in te stellen is naar de ruimte waar je, je was wilt laten drogen of aan de hand van het aantal (kleding)stukken wat je gewassen hebt. Door het ontwerp word je was lekker snel en efficiënt droog ongeacht het weer buiten. Uiteraard is een zonnige plek altijd fijn en helpt ook zeker mee in het droogproces. 

Wanneer het droogrek niet in gebruik is, kan het moeiteloos worden gevouwen en opgeslagen in een kast, onder een bed of in de bijkeuken.

Productdetails Opvouwbaar Droogrek Van Hout:

  • Materiaal: Beuken
  • Kleur: Naturel
  • Afmetingen algemeen: Hoogte 16/151 cm x Breedte 61 cm x Diepte 50 cm

Bijzonderheden: Alleen voor gebruik binnenshuis. Het rek is niet behandeld. Om vlekvorming door vocht op het hout tegen te gaan, kunt u het handdoekenrek behandelen met olie, bijvoorbeeld RMC Oil Plus 2C. Deze specifieke olie is waterbestendig, kleurt en beschermt het hout al na één laag en is aan te schaffen bij een bouwmarkt.