Lange Houten Bloembak Lariks PIPE19L

€ 569,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 10-15 werkdagen

Omschrijving

Erg mooi en functioneel is deze lange houten bloembak of lange plantenbank voor in je tuin of op je terras. Met maar liefst 4 meter in lengte is er zeker een mooie border met vaste planten en gekleurde bloemen te creëeren! Of wat dacht je van een moestuin, kruidentuin of gewoon een combinatie van alles. De bloembak is ook nog eens opstapelbaar en dus af te stemmen op elke gewenste hoogte. Voor je eigen moestuin en kruidentuin is het wel handig als de plantenbak laag is, maar voor een border met horentensia's bijvoorbeeld, wil je de bloembak misschien wat hoger hebben. En als je meerdere van deze lange plantenbakken naast elkaar wil zetten, is misschien een tuinbankje tussenin wel handig en een leuke onderbreking. Alles is mogelijk!

Doordat de plantenbakken in meerdere vormen verkrijgbaar zijn creëer je snel uniformiteit in je tuin of op je terras, met een speels effect. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Een zitplek c.q. tuinbank is ook gemakkelijk te creëeren, er is een houten plank verkrijgbaar welke tussen twee plantenbakken in gehangen kan worden. Hoe leuk?

Productdetails Lange Houten Bloembak Lariks:

  • Materiaal: onbehandeld larikshout en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: naturel
  • Lengte: 400 cm
  • Breedte/diepte: 80 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Gronddoek: Fibertex-geotextiel
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.