Lange Houten Plantenbak Buiten Zwart PIPE10A

Lange Houten Plantenbak Buiten Zwart PIPE10A
Lange Houten Plantenbak Buiten Zwart PIPE10A
€ 329,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model PIPE10A
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 5-10 werkdagen

Ook beschikbaar in

Zie je het al voor je, deze lange houten plantenbak buiten gevuld met siergrassen, buxussen, witte pluimhortensia's, lavendel? Op je terras of gewoon in de tuin? Je kan er eventueel ook een tuin afscherming mee maken, want de plantenbakken zijn in hoogte uit te breiden. Het betreft een unieke serie van opstapelbare plantenbakken die gezien mogen worden en die in elke tuin en op elk terras passend zijn. De houten bloembak is niet alleen te gebruiken als planten- en bloemen border, ook een eigen moestuin en/of kruidentuin is te realiseren. Wanneer je meerdere plantenbakken naast elkaar zet kan je van alles combineren met elkaar waardoor het een mooi gekleurd geheel wordt. Handig en leuk voor de afwisseling is een zitplek c.q. tuinbankje, ook dit is mogelijk en apart aan te schaffen. Er is een houten plank die tussen de plantenbakken in geplaatst kan worden, in dezelfde stijl, waardoor je de uniformiteit in je tuin behoudt. Hoe leuk?

Doordat de plantenbakken in meerdere vormen verkrijgbaar zijn, kan je de gehele tuin c.q. terras ermee vullen. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. 

 

Productdetails Lange Houten Plantenbak Buiten Zwart:

Materiaal: drukgeïmpregneerd en gebeitst naaldhout en thermisch verzinkt staal.

Kleur: zwart

Lengte: 270 cm

Breedte/diepte: 80 cm

Hoogte: 36 cm

Gronddoek: Fibertex-geotextiel

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.