PRE-ORDER
Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Gaaspanelen 179075-15
Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Gaaspanelen 179075-15 Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Gaaspanelen 179075-15

Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Gaaspanelen 179075-15

€ 949,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: 30-08-2024

Maak uw bestelling compleet

Omschrijving

Met deze moderne pergola hout met waslijnen en gaaspanelen hang je het gehele jaar door je was te drogen buiten én door de gaaspanelen en pergola heb je gelijk een kleurrijke bloemenwand. Deze zwarte drooglijn is dus niet alleen functioneel, je hebt er ook direct een mooie, kleurrijke tuinaccessoire bij. En daarnaast bespaar je met het drogen van de was buiten ook nog eens op de energie.

De moderne pergola hout met waslijnen en gaaspanelen, ook wel waslijnpalen, waslijn en drooglijn, is stabiel en zo ontwikkeld dat ze het hele jaar door de dagelijkse lading wasgoed aankunnen. En met zo'n wasdraad of wasrek kan je per wasbeurt aardig wat kwijt! Dit geeft weer plezier en voldoening bij het doen van de was.

Deze pergola hout zelf maken is zeer eenvoudig want het geheel wordt geleverd als een bouwpakket.

Productdetails Moderne Pergola Hout Met Waslijnen en Gaaspanelen:

  • Materiaal: drukgeïmpregneerd Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70% NTR gelabeld klasse A, het Cubic beslag is van thermisch verzinkt staal en zwart gepoedercoat.
  • Kleur: zwarte grondlaag op waterbasis, dichtstbijzijnde RAL 9005 (dient afgebeitst te worden).
  • Breedte/diepte: 108 cm
  • Hoogte: 199 cm
  • Lengte: 369 cm
  • Paaldikte: 9 x 9 cm gelamineerd verlijmde palen uit 2 stukken hout om in de grond te zetten. De paal is aan elkaar gelijmd met 2 stukken hout, dit om scheuren en draaien te verminderen en om sterkte en vormstabiliteit te garanderen. De palen trekken minder snel krom en er is minder kans op scheurvorming. Gelamineerd verlijmde palen zijn sterker dan massief gezaagde palen. 
  • Droogrek: binnenmaat 351 cm, waslijn/drooglijn in zwart UV beschermd polyester Ø 4 mm x 20 meter, inclusief draadspanners.
  • Cubic beslag: 4 stuks 20 x 20 x 20 cm inclusief schroeven.
  • Gaaspanelen: 2 stuks 90 x 180 cm x 0,5 mm, maaswijdte 10 x 10 cm thermisch verzinkt en gepoedercoat zwart staal, inclusief gaaspaneelklemmen.
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, ongemonteerd geleverd, zelf in elkaar te zetten en nabehandelen. Voor zwarte tuinbeits bekijk artikelnummer 19816-15.