Kleine Moestuinbak Geïmpregneerd Hout 80 x 80 CM PIPE6

€ 199,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 10-15 werkdagen

Omschrijving

Met deze kleine moestuinbak geïmpregneerd hout 80x80 cm kan je alle kanten op in je tuin, op je terras en balkon. Van moestuin tot kruidentuin of gewoon een vrolijke bloementuin kan je ermee beginnen. Heb je alleen een balkon? Dan is deze vierkante plantenbak ook zeker een goede oplossing. Want ook op je balkon kan je een eigen kruiden- of moestuin beginnen!

Heb je de ruimte? Maak een leuke combinatie van meerdere, vormen moestuinbakken waardoor je een totaal plaatje creëert. Denk hierbij aan deze kleine moestuinbak voor je kruiden in combinatie met een langwerpige moestuinbak of extra lange moestuinbank voor je groenten en een rechthoekige moestuinbak voor alle bloeiers. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

En door middel van het plaatsen van een houten plank tussen twee moestuinbakken in creëer je gemakkelijk een zitplek c.q. tuinbank. Hoe leuk en handig is dat?

Productdetails Kleine Moestuinbak Geïmpregneerd Hout 80 x 80 CM:

  • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70% druk geïmpregneerd en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: onbehandeld
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte/diepte: 80 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.