Hoekpaal Plantenbak Metaal 90 Graden 17801-1

€ 34,95 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 10-15 werkdagen

Omschrijving

Je eigen bloembak maken? Dat kan nu met dit unieke, modulaire systeem. Ben je er al uit hoe groot de plantenbak moet worden, hoeveel plantenbakken je nodig hebt en wat je ermee gaat doen? Dan is het simpel. Bestel de losse onderdelen en je kan aan de slag!

Deze metalen hoekpaal plantenbak van 90 graden is nodig om de plantenbak op te kunnen bouwen. Naast de hoekpaal van 90 graden is er ook een tussenpaal van 180 graden beschikbaar. 

De losse houten planken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materiaalsoorten en kleur en in verschillende verpakkingseenheden: De lengte maten die verkrijgbaar zijn: 60 en 120 cm. De dikte van 28 mm en de breedte van 120 mm is bij alle houten planken gelijk. De materiaalsoorten en kleur beits die verkrijgbaar zijn: geïmpregneerd hout, lariks hout en zwart gebeitst hout. De verpakkingseenheden die verkrijgbaar zijn: er is een bundel van 3 houten planken en van 6 houten planken beschikbaar. Om de plantenbak te kunnen verhogen heb je een verbindingsset van rubberen doppen nodig. 

Extra aan te schaffen zijn; Fibertex- geotextiel gronddoek (voor in de bloembakken), een trellis die je op de palen kunt zetten voor klimplanten en aparte houten planken (60 en 120 cm) waarmee je tussen de plantenbakken een tuinbankje kunt creëeren.

Productdetails Hoekpaal Plantenbak Metaal 90 Graden:

  • Materiaal: thermisch verzinkt staal en gerecycled rubber
  • Graden hoek: 90º
  • Hoogte: 36 cm
  • Doorsnee: 10 cm
  • Bouten: M8 x 35 mm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.