Tijdelijk uitverkocht
Rechthoekige Plantenbak Buiten Hout PIPE8
Rechthoekige Plantenbak Buiten Hout PIPE8

Rechthoekige Plantenbak Buiten Hout PIPE8

€ 259,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD ONBEKEND
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Zit je erover te denken een eigen moestuin te beginnen? Deze rechthoekige plantenbak buiten komt dan goed van pas. De opstapelbare plantenbak van hout is in hoogte uit te breiden en hierdoor ideaal om als moestuin plantenbak te gebruiken, eventueel in combinatie met een kruidentuin. Of gewoon een leuke, vrolijke bloembak met allerlei verschillende soorten bloeiers, een kleurig geheel. De verticale plantenbak is geheel naar eigen wens samen te stellen, leuk om hiermee je eigen verticale tuin te creëeren. 

Maak een leuke combinatie van meerdere, vormen plantenbakken waardoor je een totaal plaatje creëert. Denk hierbij aan een vierkante plantenbak voor je kruiden in combinatie met een lange houten plantenbak voor je groenten en deze rechthoekige plantenbak voor alle bloeiers. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Naast het opstapelbare effect is er door middel van het plaatsen van een houten plank tussen twee plantenbakken in, een zitplek c.q. tuinbank te creëren. Hoe leuk?

Productdetails Rechthoekige Plantenbak Buiten Hout:

  • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70% druk geïmpregneerd en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: onbehandeld
  • Lengte: 140 cm
  • Breedte/diepte: 80 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Gronddoek: Fibertex-geotextiel
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.