Wanddroogrek Inklapbaar Hout Staal TYWR01

€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Omschrijving

Met dit wanddroogrek inklapbaar hout staal bespaar je ruimte! Benut de ruimte voor het drogen van je was dus op een goede manier met dit veelzijdige muurdroogrek. Het wasrek voor aan de muur is gemaakt van beukenhout en gegalvaniseerd staal en heeft twee hoogte-opties. Na gebruik van het wanddroogrek inklapbaar 60 cm kan deze plat worden opgevouwen om zo gemakkelijk ruimte te besparen. Hierdoor is het houten wasdroogrek heel praktisch voor in een kleine ruimte. Kortom dit moderne droogrek voor aan de muur is handig en stevig en passend binnen elk soort interieur!

Het wanddroogrek inklapbaar hout en staal is geproduceerd in Europa en is onderdeel van een serie droogrekken allemaal gemaakt van beukenhout. Bekijk naast dit muurdroogrek ook eens het opvouwbaar droogrek en het ZigZag droogrek.

Productdetails Wanddroogrek Inklapbaar Hout Staal

  • Materiaal: onbehandeld beukenhout, gegalvaniseerd staal
  • Kleur: naturel
  • Afmetingen: lengte 60 cm x breedte/ diepte 8 cm x hoogte 70 cm
  • Gewichtlimiet: maximaal 10 kg (gelijkmatig verdeeld)

Bijzonderheden: Het wanddroogrek wordt onzichtbaar bevestigd door middel van 4 muurhaken. Bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd. Wij raden aan om het droogrek alleen op massieve muren te monteren. Plaats het droogrek niet binnen een meter van een warmtebron. Niet blootstellen aan overmatig vocht. Door het gebruikte natuurlijke materiaal kan het hout gaan verkleuren.