Tijdelijk uitverkocht
Haardhout Rek Buiten Moreton Cross Zwart MTLS01
Haardhout Rek Buiten Moreton Cross Zwart MTLS01 Haardhout Rek Buiten Moreton Cross Zwart MTLS01 Haardhout Rek Buiten Moreton Cross Zwart MTLS01

Haardhout Rek Buiten Moreton Cross Zwart MTLS01

€ 389,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Dit stijlvolle haardhout rek of houtopslag voor buiten Moreton is niet alleen functioneel, het brengt een saaie buitenmuur in je tuin of op je terras tot leven! De combinatie van het zwart gebeitste hout met het zinken dak geeft de haardhout opslag een moderne look met een landelijk touch. De vier gelijke vakken kunnen zowel voor grote blokken openhaardhout gebruikt worden als voor het opslaan van aanmaakhout bijvoorbeeld. Door er verschillende soorten en maten houtblokken in op te bergen, krijgt het haardhout rek of de haardhout opslag een speels karakter. Dus steek die open haard of houtkachel maar aan!

Altijd al een haardhout opslag willen maken? Het haardhout rek betreft een bouwpakket en is dus zelf in elkaar te zetten!

Om de levensduur van het openhaardhout rek of openhaardhout opslag te verlengen, raden we aan het rek op een beschutte plek neer te zetten. Daarnaast is het ook zeker aan te raden het hout jaarlijks te behandelen. En een bijkomend voordeel is dat de openhaardhoutberging eventueel ook binnen kan worden geplaatst!

Productdetails Haardhout Rek Buiten Moreton Cross Zwart:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en gegalvanisserd stalen dak.
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 91 cm
  • Lengte: 110 cm
  • Breedte/diepte: 40 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Het haardhout rek wordt als bouwpakket aangeleverd. Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden het haardhout rek buiten op een beschutte plek neer te zetten.