Tuinwerktafel Met Zinken Blad TYPT01

€ 349,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levering via bezorgkalender

Omschrijving

Geniet zowel buiten als binnen van deze tuinwerktafel met gegalvaniseerd stalen blad of oppottafel met lades. De werktafel is gemaakt van FSC onbehandeld sparrenhout en in combinatie met het gegalvaniseerde werkblad krijgt de werktafel van hout een rustieke en tijdloze uitstraling. Met de 3 ruime lades en een opbergplank onderop biedt deze tuinwerktafel voldoende ruimte voor het opbergen van allerlei spullen.

De oppottafel is perfect neer te zetten in de garage, schuur of tuinhuisje. Je kan er heerlijk aan werken en de benodigde bloempotten, potgrond, zaadbakjes en (tuin)gereedschap in opbergen. De werktafel staat ook perfect in de (bij)keuken, handig door de extra werkruimte en de opbergmogelijkheden. Als sidetable of opbergkast in de hal komt de werktafel ook goed van pas. Plaats een aantal leuke zeegras manden onderop de opbergplank en je creëert gemakkelijk meer opbergruimte voor de mutsen, handschoenen en sjaals. De landelijke sidetable staat ook nog mooi buiten, onder de veranda bijvoorbeeld. Zet er wat mooie accessoires op, zoals een windlicht en/of lantaarn en je hebt direct een mooie en gezellige sfeer! 

Productdetails Tuinwerktafel Met Zinken Blad:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en gegalvaniseerd stalen werkblad
  • Hoogte: 82 cm
  • Breedte: 110 cm
  • Diepte: 40,5 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: de tuinwerktafel wordt geleverd als bouwpakket. De werktafel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij buitengebruik dient de werktafel overdekt te staan.