PRE-ORDER

Metalen Plantenrek Voor Buiten "Barrington" BSME16 PRE-ORDER

Metalen Plantenrek Voor Buiten "Barrington" BSME16 PRE-ORDER
Metalen Plantenrek Voor Buiten "Barrington" BSME16 PRE-ORDER Metalen Plantenrek Voor Buiten "Barrington" BSME16 PRE-ORDER Metalen Plantenrek Voor Buiten "Barrington" BSME16 PRE-ORDER Metalen Plantenrek Voor Buiten "Barrington" BSME16 PRE-ORDER
€ 129,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model BSME16 PRE-ORDER
Beschikbaarheid PRE-ORDER, leverbaar vanaf medio oktober 2020

Met z'n stevige en strakke ontwerp biedt dit metalen plantenrek Barrington voldoende plek voor planten, kruiden en bloemen. De plantenstandaard of het kruidenrek tuin is gemaakt van staal, heeft een matte lakafdichting en kan zowel binnen als buiten worden neergezet en gebruikt.

Door de 3 verdiepingen of etages met verschillende dieptes zijn de verschillende potten, groot en klein, perfect te rangschikken als één geheel. Het plantenrek voor buiten of de plantenstandaard staal is een mooie aanvulling op je terras of balkon met verschillende kleuren bloeiers en kan ook heel goed een functie hebben als kruidenrek voor buiten. Super handig is wel om het plantenrek 3 etages met je kruiden zo dicht mogelijk buiten bij je keuken neer te zetten, zodat je er gemakkelijk bij kunt wanneer je ze wilt gebruiken bij je gerecht! Ook leuk is om je groene kruiden bijvoorbeeld af te wisselen met lavendel planten, welke je overigens ook in de keuken kunt gebruiken. Zo creëer je een kleurige en geurige oase welke er ook nog gezellig en mooi uitziet. Twee vliegen in één klap!

 

Productdetails Metalen Plantenrek Barrington:

Materiaal: blank staal met matte lakafdichting

Lengte: 77 cm

Hoogte: 73 cm

Breedte/diepte: 34,5 cm onderste plank, 24,5 cm middelste plank en 14,5 cm bovenste plank.

Bijzonderheden: volledig geassembleerd plantenrek met 3 verdiepingen en geschikt voor binnen en buiten.