PRE-ORDER
Vierkante Plantenbak Buiten Lariks PIPE6L
Vierkante Plantenbak Buiten Lariks PIPE6L

Vierkante Plantenbak Buiten Lariks PIPE6L

€ 299,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: 14-06-2022

Omschrijving

Met deze vierkante plantenbak buiten kan je alle kanten op in je tuin, op je terras en balkon. Van kruidentuin tot bloementuin en zelfs een kleine moestuin kan je ermee beginnen. Heb je alleen een balkon? Dan is deze vierkante plantenbak ook zeker een goede oplossing. De bloembak is namelijk opstapelbaar, waardoor je 'm op elke gewenste hoogte kan aanschaffen, aangepast op de buitenruimte die je beschikbaar hebt. Dus ook op je balkon kan je een eigen kruiden- of moestuin beginnen!

Heb je de ruimte? Maak een leuke combinatie van meerdere, vormen plantenbakken waardoor je een totaal plaatje creëert. Denk hierbij aan een vierkante plantenbak voor je kruiden in combinatie met een lange houten plantenbak voor je groenten en een rechthoekige plantenbak voor alle bloeiers. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Naast het opstapelbare effect is er door middel van het plaatsen van een houten plank tussen twee plantenbakken in, een zitplek c.q. tuinbank te creëren. Hoe leuk?

Productdetails Vierkante Plantenbak Buiten Hout:

  • Materiaal: onbehandeld larikshout FSC Mix 70% en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: naurel
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte/diepte: 80 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Gronddoek: Fibertext-geotextiel
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.